Wedstrijdweekend

Het weekend van 20 en 21 november is weer een meer dan geslaagd weekend geweest voor onze club.

In onze nieuwe turnpakjes stalen we de show!

FullSizeRender

Als eerste kunnen we wel vermelden dat we de meiden dit jaar allemaal een niveau omhoog hebben ingeschreven en sommige zelfs twee niveaus hoger. Zoals jullie zo kunnen lezen, is dit een goede zet geweest. Ze hebben weer ontzettend veel geleerd en konden meer dan goed meekomen op de wedstrijden.

Zaterdag gingen de eerste turnsters van start en ook zondag zijn we goed vertegenwoordigd.

Wedstrijd 1 werd gestart met Lieke, terug van weg geweest. Fijn om Lieke weer bij onze selectie te hebben, super goed gedaan. Volgende wedstrijd zal ook Inge meedoen in dit niveau!

Wedstrijd 2 was de eerste wedstrijd voor Roosmarijn, Isabel en Mayte. Ontzettend trots zijn wij op onze nieuwe talenten, want wat zijn ze goed. En… ook nog een medaille voor Mayte, 5e plaats! Op de andere baan waren ook Rosanna, Michiko, Noor en Demi aan het turnen. De eerste twee in een groep en de laatste twee in een groep. Ik kan niet anders zeggen dat ook zij ontzettend goed hebben geturnd. Veel concurrentie en ook hier twee medailles voor Demi, 3e en Noor, 4e!

Wedstrijd 3 waren Milou, Luna en Kyara aan de beurt op de ene baan en Lotte op de andere baan. Ook voor Luna en Kyara was het hun eerste wedstrijd, gelukkig was Milou erbij. Zij wist natuurlijk al goed hoe alles werkte. Ook hier weer veel talent gezien bij de drie meiden. In de buurt van de top, dus we kijken al uit naar de volgende wedstrijd. Lotte op de andere baan was ook goed aan het turnen, eindelijk over de pegasus in d’r eentje! Goed gedaan! Ook Lotte bijna op het podium!

Wedstrijd 4 was de laatste wedstrijd van de dag voor Blue, Jasmijn, Layla, Liwa en Caitlyn. Voor Blue, Jamijn en Liwa de eerste keer, spannend en super goed gedaan. Layla en Caitlyn beide ook heel goed gedaan en hopend op een medaille, voor Caitlyn is dit gelukt! Layla bijna, dus de volgende keer misschien wel meer op het podium.

Zondag de tweede wedstrijddag, hier gingen Amelie en Bo van start. Voor Amelie ook de eerste echte wedstrijd in Beverwijk. De laatste weken extra goed geoefend om zo alle oefeningen te weten, en…ze wist ze allemaal. Goed gedaan! Bo op de andere baan heeft ook ontzettend goed geturnd, vooral op brug en sprong blinkt Bo uit.

Wedstrijd 2 was voor Vlinder, Olivia en Caitlin. Zij hebben erg goed geturnd, de balk was een struikelblok deze dag, dus we weten wat we gaan oefenen! Niet vergeten te vermelden dat deze dames een niveau hebben overgeslagen, en dan toch eindigen in de middenmoot, dat vind ik een meer dan goede prestatie.

De laatste wedstrijd van het weekend was voor Jackie en Anne, ook zij 2 niveaus hoger, fantastisch geturnd allebei. Twee echte turnsters, hard gewerkt en super geconcentreerd.

Helen en ik en natuurlijk ook Nikkie (Nikkie was er zaterdag twee wedstrijden bij om ons en de meiden te ondersteunen) zijn meer dan trots op onze meer dan geweldige turnsters. We hebben nu al zin in de volgende wedstrijd. We gaan er nog even tegenaan tijdens de trainingen en dan gaan we er in januari weer wat moois van maken.

Wendy