Oud papier

Be Quick kent vele activiteiten om de zaak financieel draaiende te houden. Een hiervan is inzameling van oud papier, karton etc. In de week, waarin de grijze rolemmer geleegd wordt staat er op zaterdag aan de Lijtweg bij Wasserij Dubbel Blank een container. Hier kan men zijn papier etc. afgeven.

Een vooraankondiging wordt ook in de Duinstreek en het Bergens Nieuwsblad geplaatst. Leden van onze vereniging zijn hierbij aanwezig van 09.00 uur tot 12.00 uur om het papier van u aan te pakken. De opbrengst van het oud papier is een onmisbare financiële basis voor onze vereniging. De contributie kan hierdoor zo laag mogelijk worden gehouden.

Let op: Met ingang van 2018 zijn de tijden van de container gewijzigd. De container is niet langer tot 13.00 uur open, maar tot 12.00.  Dit in verband met het feit, dat de container veelal om ca 12 uur wordt opgehaald. Daarnaast werken wij alleen met vrijwilligers. Met kortere tijden kunnen wij hopelijk meer vrijwilligers aantrekken, die uw oud papier innemen.

Oudpapier
Elke week dat de grijze huisvuilcontainer geleegd wordt, staat onze papier container aan de Lijtweg.
Op het moment hebben wij een te kort aan vrijwilligers die bij de oud-papier container kunnen staan. Wilt u de vereniging graag een handje helpen? Neem dan contact op met info@bequickbergen.nl

Joop Schouten: 06 – 811 013 10