Grote Clubactie 2018

Beste leden en vrienden van gymnastiekvereniging Be Quick

Zaterdag 15 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan en doet Be Quick ook dit jaar weer mee. De Grote Clubactie heeft speciaal voor ondernemers en bedrijven een Superlot in het leven geroepen. Ken jij iemand die een bedrijf heeft, hebben je vader of moeder een eigen zaak of weet je iemand die Be Quick wil sponsoren, vraag dan of zij een Superlot willen kopen.

Een SUPERLOT is een lot met 50 lossen loten en kost € 150,-  Daarmee maak je 50x kans op Grote Clubactieprijzen en de hoofdprijs van € 100.000  Bovendien maakt de vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- !

Zoals bij de gewone loten van de Grote Clubactie, gaat er van de verkoop van dit Superlot ook weer 80% (€ 120,-) direct naar de clubkas van Be Quick.

Ondernemers geven met de aanschaf van Superloten de vereniging een extra kans op een Superprijs en daarnaast zijn de aanschafkosten als sponsoring fiscaal aftrekbaar.

Superloten zijn zeer geschikt om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij onze vereniging. En je hebt in 1x 50 loten verkocht!

Weet je een bedrijf? Bestel dan een Superlot via de sponsorcommissie:

Sandra Groot communicatie@bequickbergen.nl